한국수의임상피부학회

한국수의임상피부학회
로그인 회원가입
  • 자유게시판
  • 자유게시판

    자유게시판

    тамақтандыру кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру - қоғамдық тамақта…

    페이지 정보

    profile_image
    작성자 Maurine Trembla…
    댓글 0건 조회 11회 작성일 24-09-11 07:45

    본문

     
     
     
     
     
     
    th?q=тамақтандыру+кәсіпорындарында+өндірісті+ұйымдастыру+қоғамдық+тамақтандыру+кәсіпорындарының+түрлері
     
     
    тамақтандыру кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру - қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының түрлері [Подробнее...]
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    Тамақ өнеркәсібі және қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының бизнес-жоспарды құру әдістемесі мен өндірісті ұйымдастыру негіздерін;. Тамақтандыру кәсіпорындары өнімдерінің технологиясы және өндірісті ұйымдастыру Тамақтандыру кәсіпорындары өнімдерінің технологиясы және. Қоғамдық тамақтандыру Қоғамдық тамақтандыру дегеніміз- қызмет көрсетудің әр алуан формаларын және 3. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары: 1. Туризмдегі қоғамдық тамақтандыру орындарының жіктемесі мен ерекшелігі қарастырылды; туризмдегі қоғамдық тамақтану орындарының қазіргі даму деңгейі мен болашағына болжау жасалынды. Толық өндірісі бар кәсіпорындарға: мейрамханалар, тамақтану комбинаттары, ас дайындау кәсіпорындары жатады. Шығарылатын өнім ассортиментіне байланысты қоғамдық. Тақырыбы: как зарегистрировать устройство кселл Қоғамдық тамақтандыру қызметтері. Тапсырма:1. Негізгі әдебиеттерден, әрекеттегі нормативті құжттардан қоғамдық тамақтандыру ұсынатын қызметтерді айқындау, олардың ерекшелігін. Жарнама және оның қоғамдық тамақтандыру саласындағы маңызы. 2. 2. Асханалық ыдыстар, құралдар, асханалық майлық-сулықтар ассортиментімен. Туризмдегі қоғамдық тамақтандыру орындарының жіктемесі мен ерекшелігі қарастырылды; туризмдегі қоғамдық тамақтану орындарының қазіргі даму деңгейі мен болашағына болжау жасалынды. Жарнама және оның қоғамдық тамақтандыру саласындағы маңызы. 2. 2. Асханалық ыдыстар, құралдар, асханалық майлық-сулықтар ассортиментімен. Тамақтандыру кәсіпорындарын да өндірісті ұйымдастыру. Еңбекті қорғау. Тамақтану физиологиясыны ң, санитария мен гигиена негіздері. Тамақтандыру. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының негізгі міндеттері тұтынушы сұранысын барынша толық қанағаттандыру, өндірілетін өнімнің сапасын үнемі бақылау және жақсарту, қызмет көрсету. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарындағы қызмет түрлері Орындаған:Мұсахан А.А Абдыкаимова А.С Тексерген:Қожахметова Н.С 2. Қоғамдық тамақтандыру Қоғамдық тамақтандыру дегеніміз- қызмет көрсетудің әр алуан формаларын және ұсынылатын өнімнің үлкен ассортиментін сипаттайтын тамақтандыру кәсіпорындарынан құралады 3. Шикізатпен жұмыс істейтін қоғамдық тамақтану кәсіпорындарында технологиялық процестің келесі түрлері бар:шикізат қоймаға бағытталады, онда біраз уақыт сақталады; қойма. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсетудің келесі әдістері қолданылады. Дәмхана, асхана және тез тамақтану орындары бөлінбейді. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсетудің келесі әдістері қолданылады: 1.






    салық бұл
    купить дом в каменке
    зарплата госслужащих рк 2022
    лучшие университеты по маркетингу в казахстане
    жасанды интеллект пайдасы

    .
    ==============================================================

    ~~~~~ карагандинский высший политехнический колледж специальности ~~~~~

    ==============================================================
    .

    댓글목록

    등록된 댓글이 없습니다.